Vår affärsfilosofi

Vi säljer vin till Systembolaget, grossister, tax free-operatörer och restauranger. Genom att leverera bra produkter och ge våra kunder den service som vi själva skulle önskat oss, vill vi alltid överträffa deras förväntningar. Och det gäller oavsett om kunden är en inköpare på Systembolaget, gäst på en restaurang eller vanlig vinkonsument.

Läs mer

Press / Nyheter

Pressmeddelande

Ny årgång av vinnarvinerna från Weingut Leth!

Nu lagom till våren lanseras nya årgången 2019 av vinerna från Weingut Leth. Weingut Leth är utan att överdriva en av Sveriges mest älskade producenter när det kommer till Österrike. Leth Grüner Veltliner Klassik rullade ut på hyllorna 2007…

 
Pressmeddelande

240-års jubileum hos Patriarche Père & Fils 2020

Anrik vingård från Bourgogne firar 240-års jubileum i år! Patriarche Père & Fils är vackert beläget i det forna nunneklostret i hjärtat av Beaune, en av byggnaderna som format historien om denna världsberömda stad. Klostret innefattar ett kapell från 1600-talet…

 
Pressmeddelande

Ny film från Bolla, Valpolicella

Christian Zulian, Bollas passionerad vinmakare, berättar om vinerna från den historiska vingården i Valpolicella. Se filmen BOLLA – The Italian art of tasting life och inspireras av Christian och de vackra vyerna där de lokala italienska druvorna växer, handplockas, torkas…

 
Se alla nyheter »

Våra producenter

Vi importerar viner från jordens alla hörn. Men bara om de uppfyller våra krav – ett vin skall vara väl värt sitt pris, oavsett hur mycket du betalar. Arbetet på vingårdarna ska vara miljövänligt och hållbart. Våra samarbeten med vinproducenterna runt om i världen bygger på långsiktiga och personliga relationer.

Vinlistan är en inspirerande tidning som ges ut av Domaine Wines. Som gratis-prenumerant får du goda råd om mat och vin från oss. Tidningen skickas hem till dig två gånger per år. Du får också vårt digitala nyhetsbrev Vinlistan som innehåller vintips, erbjudanden och inbjudningar till våra provningar och event. Anmäl dig idag!
Till anmälan »

wine1

Nyheter

Låt dig inspireras! Få förstahands-information om nya viner som lanseras på Systembolaget. Prova nyheterna först!

wine2

Vintips

Låt dig inspireras! Ta del av vintips, läs nyhetsbrevet och VINLISTAN som skickas till dig kostnadsfritt. Anmäl dig idag.

wine3

Mässor

Låt dig inspireras! Varje år ställer vi ut på mässor runt om i landet. Träffa oss där och prova vin tillsammans med oss.