Om oss

Det finns många bra viner i Sverige. Och många duktiga leverantörer bland de över 800 som är verksamma idag. Därför är vi väldigt stolta över att vara en av de största leverantörerna av vin på den svenska marknaden.

Men vår målsättning är inte att bli störst. Däremot vill vi vara bäst på det vi gör. Vi arbetar nära våra producenter och nära våra kunder. Vi säljer till Systembolaget, grossister, tax free-operatörer och restauranger. Genom att leverera bra produkter och ge våra kunder den service som vi själva skulle önskat oss, vill vi alltid överträffa våra kunders förväntningar. Och det gäller oavsett om kunden är inköpare på Systembolaget, inköpsansvarig på restaurang, gäst på en restaurang eller vanlig vinkonsument.

Vår affärsfilosofi har vuxit fram genom egen erfarenhet. Domaine Wines bildades 1998 och sedan 2004 drivs företaget av Arne Skog som majoritetsägare.

Vi importerar viner från jordens alla hörn. Men bara om de uppfyller våra krav – ett vin skall vara väl värt sitt pris, oavsett hur mycket du betalar. Och i linje med vår kvalitetsfilosofi, har vi valt bort de billigaste vinerna, och fokuserar istället på att få fram riktigt bra viner som kostar motsvarande 70 kronor per flaska och uppåt. Men det spelar ingen roll om förpackningen är en flaska eller box – kvaliteten är det viktigaste.

Det är lätt att lova mycket. När vi släcker arbetslampan på kvällen vill vi veta att vi har levererat det vi sagt till våra kunder. Både i form av flaskor och service. Det kan ibland vara svårt, men vi ger oss inte förrän det är gjort.

GRUNDARE OCH VD

Arne SkogGrundare av Domaine Wines

Sedan vårt företag grundades 1998 har vi vuxit genom egen erfarenhet. Ett långsiktigt arbetssätt, strategiska målsättningar och ett nära samarbete med våra partners är vår väg framåt.

 

Staffan LissVD för Domaine Wines Sweden

Sedan hösten 2011 är Staffan Liss VD för Domaine Wines Sweden. Med en lång och bred erfarenhet från dryckesbranschen och ett stort engagemang har företaget utvecklats starkt under hans ledning de senaste åren.

 

Våra producenter

Vi importerar viner från jordens alla hörn. Men bara om de uppfyller våra krav – ett vin skall vara väl värt sitt pris, oavsett hur mycket du betalar. Arbetet på vingårdarna ska vara miljövänligt och hållbart. Våra samarbeten med vinproducenterna runt om i världen bygger på långsiktiga och personliga relationer.

Klicka på kartan nedan för att se viner från respektive land/region.