Vår affärsfilosofi

Vi säljer vin till Systembolaget, grossister, tax free-operatörer och restauranger. Genom att leverera bra produkter och ge våra kunder den service som vi själva skulle önskat oss, vill vi alltid överträffa deras förväntningar. Och det gäller oavsett om kunden är en inköpare på Systembolaget, gäst på en restaurang eller vanlig vinkonsument.

Läs mer

Press / Nyheter

Pressmeddelande

Hyllat vin från Saint Cosme släpps i Sverige 24 januari

Exklusivt vin från kvalitetsproducenten Château de Saint Cosme lanseras – Saint Cosme AOP Gigondas 2017 består av en mix av druvor; 70% grenache, 14% syrah, 15% mourvèdre, 1% cinsault. Traditionsenligt fermenteras vinet i hela klasar. Enligt vingårdens vinmakare och ägare…

 
Pressmeddelande

Gran Appasso – ekologisk, ny årgång och ny design!

Den nya årgången av Gran Appasso finns nu i butiker runt om i landet. Vinet är gjort av ekologiskt odlade druvor från Puglia på den italienska stövelklacken. Vinet finns att köpa på Systembolaget och du hittar det på hyllan med…

 
Pressmeddelande

Petra Wines till Sverige!

Petra Wines har kommit till Sverige. Vi på Domaine Wines är stolta att kunna presentera en ny vinproducent som nu i höst ser dagens ljus i Sverige – Petra Wines från Italien. Vi har länge varit på jakt efter en kvalitetsproducent…

 
Se alla nyheter »

Våra producenter

Vi importerar viner från jordens alla hörn. Men bara om de uppfyller våra krav – ett vin skall vara väl värt sitt pris, oavsett hur mycket du betalar. Arbetet på vingårdarna ska vara miljövänligt och hållbart. Våra samarbeten med vinproducenterna runt om i världen bygger på långsiktiga och personliga relationer.

Vinlistan är en inspirerande tidning som ges ut av Domaine Wines. Som gratis-prenumerant får du goda råd om mat och vin från oss. Tidningen skickas hem till dig två gånger per år. Du får också vårt digitala nyhetsbrev Vinlistan som innehåller vintips, erbjudanden och inbjudningar till våra provningar och event. Anmäl dig idag!
Till anmälan »

wine1

Nyheter

Låt dig inspireras! Få förstahands-information om nya viner som lanseras på Systembolaget. Prova nyheterna först!

wine2

Vintips

Låt dig inspireras! Ta del av vintips, läs nyhetsbrevet och VINLISTAN som skickas till dig kostnadsfritt. Anmäl dig idag.

wine3

Mässor

Låt dig inspireras! Varje år ställer vi ut på mässor runt om i landet. Träffa oss där och prova vin tillsammans med oss.