Manzanilla Solear

Restaurangsortiment.

 

Perlino Rosso

Ett kryddat starkvin som främst produceras i norra Italien och södra Frankrike. Vinet har fått sitt namn från det tyska ordet för malört, wermut. Det är också malört som dominerar smaken i vermouth även om många andra kryddor och örter ingår.

 

Perlino Bianco

Ett kryddat starkvin som främst produceras i norra Italien och södra Frankrike. Vinet har fått sitt namn från det tyska ordet för malört, wermut. Det är också malört som dominerar smaken i vermouth även om många andra kryddor och örter ingår.

 

Perlino Extra Dry Vermouth

Ett kryddat starkvin som främst produceras i norra Italien och södra Frankrike. Vinet har fått sitt namn från det tyska ordet för malört, wermut.

 

Cuco Oloroso Dry

Oloroso är den kraftigaste och smakrikaste sherrystilen som från grunden alltid är torr. Denna sherry är lagrad i 30 år men man har sparat VORS beteckningen till en ännu högre kvalitet som är lagrad runt 40 år.

 

Manzanilla Pasada Pastora

Doña Alicia är framställt av palomino-druvan som fått jäsa på temperaturkontrollerade rostfria ståltankar, vartefter det stabiliseras vid 15% alkohol genom tillsats av druvdestillat. Därefter följer lagring av vinet i solerasystem, under sitt flor (jästtäcke). Genomsnittsåldern är aldrig under fem år.

 

Leacock’s 5 YO Full Rich Malmsey

Vinframställningsprocessen för detta vin tar cirka 6 år och ger vinet dess speciella nötiga karaktär som är unik för Madeira. Vinet produceras i en begränsad produktion om ca 10 000 flaskor per år.

 

Saint John Madeira

En speciell framställning ger vinet dess naturliga sötma och klassiska brända karaktär. Trevlig tillsammans med mörk choklad och nötter.