Pressmeddelande

Stolta och glada – med Spaniens bästa vingård i portföljen!

Vi är väldigt stolta och glada. Vår fantastiska producent Bodega Dehesa de Los Canónigos har tilldelats priset som bästa vingård i Spanien 2019.

Dehesa de los Canónigos nominerades tillsammans med flera välkända och erkänt duktiga spanska vinhus till utmärkelsen som bästa vingård i Spanien. Glädjande för oss på Domaine Wines som importerar vinerna till Sverige, är att det var vår fantastiska producent Bodega Dehesa de Los Canónigos som fick ta emot priset som bästa vingård i Spanien 2019.

Bodega Dehesa de Los Canónigos ligger nära floden Duero, i området som kallas för Ribera del Dueoros ”golden mile”. Här gör man viner med druvorna och arbetet i vingården i fokus – ”grapes before barrels”. Huvudsakligen odlas tempranillo på vingården men även andra druvsorter. Varje vingårdsläge vinifieras separat med hjälp av naturlig jäst från de egna vingårdarna och resultatet är helt klart en framgångssaga!

Vinerna finns att beställa som privatimport via Systembolaget. Följ länken för att se vilka viner som finns tillgängliga i Sverige: https://domainewines.se/producent_tax/bodega-dehesa-de-los-canonigos/
För information om lagertillgänglighet och kollikrav för vinerna kontakta oss på info@domaine.se

Här kan du läsa mer om det bästa vinhuset i Spanien: www.bodegadehesadeloscanonigos.com

 
« Tillbaka till översikt