Pressmeddelande

SILVER till Domaine Wines – för väl utfört arbete!

SILVER till Domaine Wines när Allt om Vin delar ut priset Årets Importör 2016 – med motiveringen “Som uthålligt strävar efter att förse marknaden med seriösa viner i överkomliga prislägen, kompletterat med riktiga toppnummer.”

Igår kväll den 1 december, gick Allt om Vins årliga gala Årets Vinare 2016 av stapeln på The Winery Hotel i Solna. Flera priser delades ut i olika kategorier. Till vår stora glädje var Domaine Wines nominerade i kategorin för ”Årets Importör” i år och i finalen tog vi hem SILVER!

SILVER_2016-liten

– Vi har haft en stark utveckling under senare år och strävar efter att lyckas med just det som vi uppmärksammas för i den här utmärkelsen från Allt om Vin, att hitta riktigt bra viner som är prisvärda och parallellt lansera premiumprodukter från de vinproducenter som vi arbetar med, berättar Staffan Liss, VD på Domaine Wines Sweden AB.

I en ständigt föränderlig vinnäring med många utmaningar är det en uppskattad utmärkelse som visar att vi är på rätt väg, och nästa år hoppas vi att ett av våra vinhus kan placera sig på medaljplats. I år hade vi vår österrikiske producent Weingut Leth nominerad i kategorin för Årets vinhus. Det blev inte medalj den här gången men i november i år vann Weingut Leth mattidningen Allt om Mats åtråvärda pris Gyllene Glaset 2016.

Vi avslutar året 2016 med SILVER för vårt arbete som svensk vinimportör på en ständigt skiftande marknad med Systembolaget som vår största kund och ett GYLLENE GLAS för en av våra vinproducenters räkning. Det är vad jag kallar ett bra årsbokslut, avslutar Staffan Liss.

Ladda ner produktblad (PDF)
 
« Tillbaka till översikt