Vår affärsfilosofi

Vi säljer vin till Systembolaget, grossister, tax free-operatörer och restauranger. Genom att leverera bra produkter och ge våra kunder den service som vi själva skulle önskat oss, vill vi alltid överträffa deras förväntningar. Och det gäller oavsett om kunden är en inköpare på Systembolaget, gäst på en restaurang eller vanlig vinkonsument.

Läs mer

Press / Nyheter

SILVER_2016-liten
Pressmeddelande

SILVER till Domaine Wines – för väl utfört arbete!

SILVER till Domaine Wines när Allt om Vin delar ut priset Årets Importör 2016 – med motiveringen “Som uthålligt strävar efter att förse marknaden med seriösa viner i överkomliga prislägen, kompletterat med riktiga toppnummer.” Igår kväll den 1 december, gick…

 
ny
Pressmeddelande

Weingut Leth tar emot Gyllene Glaset!

Domaine Wines har glädjen att meddela att årets vinnarvin kommer från Weingut Leth. Ett av Sveriges mest prestigefulla vinpris, Allt om Mat’s Gyllene Glaset går i år till en av våra producenter – det österrikiska vinhuset Weingut Leth! Tidningen Allt…

 
DSC_0073 copia
Pressmeddelande

Nyhet – Santa Inés Organic 2015 i butik nu!

Årgång 2015 bjöd på mycket mer produktiva vinrankor än tidigare årgångar på grund av mer regn än vanligt i området. Temperaturen låg generellt på normala nivåer, men i slutet av sommaren (mars) blev det betydligt varmare än vanligt. Det kom…

 
Se alla nyheter »

Våra producenter

Vi importerar viner från jordens alla hörn. Men bara om de uppfyller våra krav – ett vin skall vara väl värt sitt pris, oavsett hur mycket du betalar. Arbetet på vingårdarna ska vara miljövänligt och hållbart. Våra samarbeten med vinproducenterna runt om i världen bygger på långsiktiga och personliga relationer.

Klicka på kartan nedan för att se viner från respektive land/region.

Smakrådet är en vinklubb som drivs av Domaine Wines. Som medlem i Smakrådet får du regelbundet goda råd om mat och vin från oss. Bland annat får du vår medlemstidning hem i brevlådan två gånger per år, vintips i vårt digitala nyhetsbrev samt erbjudanden och inbjudningar till våra provningar och event. Anmäl dig idag! Till Smakrådet »

wine1

Nyheter

Låt dig inspireras! Få förstahands-information om nya viner som lanseras på Systembolaget. Prova nyheterna först!

wine2

Vintips

Låt dig inspireras! Ta del av vintips, läs nyhetsbrevet och VINLISTAN som skickas till dig kostnadsfritt. Anmäl dig idag.

wine3

Mässor

Låt dig inspireras! Varje år ställer vi ut på mässor runt om i landet. Träffa oss där och prova vin tillsammans med oss.