Ecoltura Prosecco ekologisk nyhet – Observera att trälådorna nu är slut!

Nyhet – Ecoltura Prosecco är gjort av ekologiskt odlade druvor och har fått höga poäng av den italienska vinkritikern Luca Maroni för sin kvalitet – 90 poäng!

Luca Maroni klassas som en av Italiens främsta vinkritiker och har sedan han började prova vin professionellt 1988 provat över 200 000 viner och betygsatt dem. Han ger aldrig ett vin mer än max 99 poäng, 100 poäng skulle vara det perfekta vinet och det kommer alltid att finnas ett vin som är bättre än det ”bästa” därför ger Luca aldrig ett vin mer än 99 poäng.

 

Ecoltura_Prosecco_SR

Ecoltura Prosecco är gjort av ekologiskt odlade druvor som odlas i Veneto i norra Italien. Prosecco har sedan år 2009 sin egen DOC-klassificering och Veneto är det geografiska ursprunget för Prosecco, vilket innebär att skärpta kvalitets- och ursprungskontroller införts sedan dess för den här vinstilen.

Ecoltura Prosecco är ett klassiskt torrt s.k. ”extra dry” och friskt mousserande vin. Ett mycket fruktigt, torrt och krispigt vin med fina små bubblor och en balanserad och koncentrerad frisk smak av päron och nätmelon. Med sin fruktiga och friska charm passar Ecoltura Prosecco utmärkt både som mingeldryck och till mat.


Beställ här:

På denna länk, som går till systembolaget.se kan du beställa vinet: http://www.systembolaget.se/dryckeslista?items=7701801:1

Du måste vara registrerad användare för att kunna lägga ordern via nätet. Är du inte registrerad för E-beställning så får du vägledning via denna länk: http://www.systembolaget.se/Tjanster/e-bestallning/

Vinet går även att beställa direkt i din Systembolagsbutik eller om du ringer till din butik, uppge bara artikelnummer samt antal flaskor du önskar!

Ecoltura Prosecco

Artnr: 77018
Alk: 11%
Pris: 99 kr

 
« Tillbaka till översikt