Trälådor slut – Louis Massing Brut Non Vintage lanseras

Höstlansering från Champagne! Champagnehuset Louis Massing släpper en torr champagne i Sverige som nu finns att köpa på Systembolaget för 199 kr/st. Beställer du tre flaskor levereras champagnen i en trälåda. Alla flaskor är inslagna i cellofan.

Louis Massing Brut NV är frisk och elegant i stilen, den är gjord på regionens tre druvsorter chardonnay (50%), pinot noir (30%) och pinot meunier (20%). Smaken är torr och aptitretande och champagnen har inslag av röda äpplen, grillad citron och brioche.

Louise-Massing-Brut-liten

 

Richard Juhlin, en av världens främsta champagneexperter uttalar sig om Louis Massing: ”Vinerna är eleganta och krämiga i en mjuk populär modern stil”

Champagnehuset Louis Massing ligger i byn Avize i Champagne. Här produceras viner av högsta kvalitet och familjeföretaget har i fyra generationer gjort enastående viner sedan 1936.

Louis Massing Brut matchas med fördel till fisk och framförallt skaldjur – den friska sältan i skaldjuren matchas med syrligheten i Champagnen. Utmärkt som aperitif. Den här champagnen är perfekt nu och lagringsrekommendation är 3-5 år för den som vill ha lite mognad i glaset.

Louis Massing Brut – Champagne, Frankrike
Alkohol: 12,5%
Pris: 199 kr
Årgång: Non-vintage
Art nr: 70380

Notera att trälådorna till den här produkten är slutsålda. Flaskan säljs fortfarande inslagen i cellofan.

 
« Tillbaka till översikt