Gran Appasso 2015 får imponerande 98 poäng av Luca Maroni – Observera att trälådorna nu är slut!

Luca Maroni klassas som en av Italiens främsta vinkritiker och har sedan han började prova vin professionellt 1988 provat över 200 000 olika viner och betygsatt dem på en skala från 0-99.

Luca Maroni ger aldrig ett vin mer än max 99 poäng, 100 poäng skulle vara det perfekta vinet och det kommer alltid att finnas ett vin som är bättre än det ”bästa” därav ger Luca aldrig ett vin mer än 99 poäng.

Gran_Appasso

Vinet Gran Appasso är ett helt nytt och spektakulärt vin gjort på den populära appassimento-metoden. Efter alkoholjäsning har delar av vinet lagrats en kortare tid på ekfat för att rundas av. Vinet är mycket kompakt och kraftigt med bra längd och imponerande balans i en modern och fruktdriven stil.

Årgång 2015 är den första årgången någonsin och den erhåller imponerande 98 poäng av 99 möjliga av Luca Maroni.


Beställ här:

På denna länk http://www.systembolaget.se/dryckeslista som går till Systembolaget.se kan du beställa vinet.

Du måste vara registrerad användare för att kunna lägga ordern via nätet. Är du inte registrerad för E-beställning så får du vägledning via denna länk: http://www.systembolaget.se/Tjanster/e-bestallning/

Vinet går även att beställa direkt i Systembolagsbutik eller om du ringer till din butik, uppge bara artikelnummer samt antal flaskor du önskar!

 

2015 Gran Appasso

Artnr: 71785

Alk: 14,5 %

Pris: 89 kr

 

 

 
« Tillbaka till översikt