Fakta

Redovisningsekonom med logistikintresse sökes

Har du några års erfarenhet av redovisning och har arbetat verksamhetsnära? Är du prestigelös, strukturerad och ansvarsfull? Är du intresserad av logistik och internationella kontakter? Då kan du vara den person som Domaine Wines Sweden söker!

Om oss
Domaine Wines grundades 1998 av Arne Skog, som fortfarande är huvudägare. Företagsgruppen verkar idag på de svenska och finska monopolmarknaderna. Totalt i de båda länderna finns idag 16 medarbetare. Bolaget arbetar uteslutande med vin. Idag har företagsgruppen ett flertal nära partners i ett stort antal länder. Omsättningen uppgår till ca 233 MSEK i Sverige och ca 28 MSEK i Finland. De senaste åren har Domaine Wines gått igenom en expansiv fas med stark tillväxt.

På Domaine Wines är vi ett sammansvetsat team som har högt i tak. Vi söker dig som är affärsmässig och kan erbjuda oss hög kvalitet inom ramen för din roll. Viktigast för att trivas hos oss är att du brinner för ditt jobb och tycker om att samverka med andra lika engagerade kollegor, kunder och samarbetspartners.

Beskrivning av tjänsten
Som redovisningsekonom är du en viktig del av företagets ekonomiavdelning som utöver redovisning även tar hand om logistiken och kundservicen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av löpande ekonomiarbete (70%) och logistik (30%).

Exempel på arbetsuppgifter:
– Kund- och leverantörsreskontra
– Fakturering
– Registrering av in- och utbetalningar
– Löpande bokföring
– Avstämningar av balanskonton
– Utläggsredovisning
– Behjälplig vid lönehantering
– Behjälplig vid månads- och årsbokslut

Cirka 30% av tiden kommer du att jobba tillsammans med logistikavdelningen avseende frågor så som lagerstyrning, bevakning av leveranser och kontakt med fraktbolag. Erfarenhet av tidigare arbete med logistik är inte ett krav men för rätt kandidat behövs ett stort intresse och vilja att bredda sina kunskaper inom detta område.

Vi kan erbjuda dig:
Du erbjuds möjligheten att vara en del av ett framgångsrikt och lönsamt företag som växer och utvecklas kontinuerligt. Du får jobba i en stimulerande och utvecklande roll som en del av ett dynamiskt och resultatdrivet team. Tjänsten är placerad i nyrenoverade fina lokaler på vårt kontor vid Sankt Eriksbron i Stockholm.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant utbildning inom ekonomi. Du har minst något års erfarenhet av löpande ekonomiarbete. Erfarenhet av Visma Business eller något annat affärssystem. Du har goda kunskaper i excel och har ett intresse att bredda dig inom logistik. Vi ser gärna att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver vara noggrann och strukturerad samt ha en vilja att lära dig nya saker och triggas av att jobba i en föränderlig miljö där du ger det lilla extra. Du är leveranssäker och trivs i en roll där du får lösa problem och jobba proaktivt mot kontaktytor både internt och externt. Vi söker en engagerad lagspelare som har en vilja att göra skillnad. Som person är du prestigelös och trivs i en mindre organisation och tycker om att arbeta med både enkla och mer komplicerade arbetsuppgifter.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Domaine Wines Sweden med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson (magnus.nilsson@invici.se, 0733-84 20 22).
Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk för att söka tjänsten.

Urval sker löpande, ansök senast 2019-03-21
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

 

 
« Tillbaka till översikt